dimecres, 18 de juny del 2014

A TALL DE BENVINGUDA

  No sé ben bé com (com sempre) he començat a obrir al món el que tenia tancat al quadern. No intentaré que tot agrade, és més, m'esforçaré perquè, de tant en tant, algú trobe coses desagradables (en principi, poesia), per la raó que la poesia també es pot presentar en format grotesc o irritant. Sé, a més, que no tot el que puc penjar ací serà de qualitat i que, si arribe a aconseguir-ho, no serà demà, ni demà passat.
  Aquest bloc el faré servir, primerament, per satisfer-me (sóc egoista i ho comprovarà qui seguisca aquest web) i després, per provar de satisfer lectors abrasits de novetat o de nostàlgia, tant se val. Qualsevol lector és benvingut com són benvingudes les lectures als lectors.
  Cada setmana publicaré a la xarxa un poema (espere que puguen ser tots escrits per mi i que el senyor google no em censure) i una cançó d'un grup dels que escolte. Amb açò, dues de les disciplines que ocupen majoritàriament (o totalment) el meu temps, es veuran recompensades, o diguem-ne homenatjades, per no penjar-nos flors abans d'hora, en aquest bloc.
  Gràcies de bestreta a tots aquells que feu una ullada i, més encara, a qui li apetisca seguir periòdicament les meues publicacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada